30 januari 2006

Een idee van Sophie; uitgewerkt tijdens de Rummiclubmeeting van afgelopen zondag

Weet je wat leuk zou zijn? En mannen; jullie hoeven je niet aangesproken te voelen hoor. Het was gewoon een leuk idee om te visualiseren onder het rummicubben, en er dan even heel hard om te lachen. Meer niet hoor!

Maar weet je wat dus leuk zou zijn?
Een BH-losmaak-cursus voor puberjongens! (Jong geleerd is oud gedaan, en die hebben ook nog hele soepele vingers vanwege een recente knikkercarrière.)

Elke dinsdagavond komt een groepje jongens van een jaar of zestien bijeen in een bijzaaltje van het wijkgebouw (in de ruimte aan de andere kant van de schuifdeuren heeft de biljartvereniging een trainingsavond). Ze kijken allemaal een beetje zenuwachtig.
Echter, hun vaders hebben die avond, onder het eten, uitgelegd dat de cursus totaal niet iets is waar je je voor moet schamen, en dat de dingen die je daar leert hartstikke nuttig zijn voor je verdere ontwikkeling. En dat papa zonder de cursus nooit je moeder had kunnen versieren; en kijk waar dat allemaal niet toe heeft geleid (moeder bloost; vader geeft een betekenisvolle knipoog; dochterlief maakt een kotsbeweging).
De jongens moeten van Trudy-van-de-GG-en-GD, die de cursus geeft (Trudy draagt jurken van Cora Kempermann en heeft last van lichte overbeharing in het gezicht), met ontblote bovenlijven in een kring gaan staan. Her en der wordt zenuwachtig gegniffelt om kippenborsten en uitblijvende borstharen.
"Hebben jullie allemaal jullie cursusmateriaal meegenomen?", vraagt Trudy. Een voor een halen de jongens een witte kanten BH (75 B) uit hun tas. "Hartstikke fijn", zegt Trudy, "nu mogen jullie je opsplitsen in tweetallen. En Barry; als je nog een keer onverwachts aan Jeroen zijn tepels zit, haal ik jullie uit elkaar!"
De jongens gaan tegenover elkaar staan. Eén van de twee doet de BH aan, en propt twee tennisballen in de cups. Hier en daar helpt Trudy een handje met het vastdoen van de BH, want dat is een precies werkje! Als alles vast zit moet de ander van het tweetal de BH los proberen te maken; met twee handen, de tanden mogen niet gebruikt worden. Gezucht en gesteun (van inspanning; niet van opwinding) klinkt op uit het zaaltje. Een enkeling kreunt: "Ik word wel gewoon homo", waarop Trudy meedeelt dat dat wel een héle makkelijke manier is om onder de cursus uit te komen. Trudy zegt dat het een lastig karweitje is, maar dat je, als je het eenmaal onder de knie hebt, er veel plezier van kunt hebben!
Na drie kwartier klapt Trudy in de handen om te zeggen dat voor deze week de cursus er weer op zit, en dat de jongens volgende week een BH moeten meenemen waarbij de sluiting aan de voorkant zit, want het losmaken van die BH's vraagt weer om een heel andere aanpak!
"En wel thuis oefenen hè!" , joelt ze haar cursisten na.

3 reacties:

Anonymous Martha zei...

HAHAAAA!

Ik kende vroeger een Ivo die trots op het schoolplein vertelde dat hij thuis een bh om de verwarming (de erotiek ontgaat mij ook) had gebonden en zo had geoefend in het bh-openen-met-één-hand.

Maar dajmn, hij kon het wel! (Hij deed het op een willekeurige passerende mede-beschoolpleinster voor. .... ... Nu ik er over nadenk Nynke; hij viel aan van ... RECHTS --- ACHTER!!)

Stof tot nadenken,

Martha

9:30 p.m.  
Anonymous nynke zei...

Sinds de huisbaas bij wijze van huisontgroening een gloeiende pook in mijn rechteroog heeft gestoken...is het inderdaad verstandig bij van rechts te attaqueren...en bij jou ook; maar dat wisten we al...

9:47 p.m.  
Anonymous Ot zei...

Joey (die van Friends) kan het met z'n ogen doen......aha!mmmmm

9:12 p.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage