16 januari 2006

Kelta en Nynke Z.K.M.

We schrijven donderdag 12 januari 2005. Wij, respectievelijk bruin- en blondharig, en beide met een troebele blik in de ogen en voldoende Martini Bianco achter de kiezen, workin' them humps op de dansvloer van Tivoli. Jullie; Helixmannen met een passie voor snowboarden en New Kids On The Block-danspasjes, workin' jullie eigen humps op diezelfde dansvloer. Een confrontatie kan niet uitblijven, zoveel is duidelijk. Er wordt gedanst met woeste bewegingen. Na een korte introductie van beide partijen wordt er nog meer woest gedanst.

Woest dus. Na half vijf worden we de dansvloer afgebezemd. Een domper; het begon net leuk te worden.
We willen verder dansen, het liefst op het gala van Helix en Awater, waar jullie nog geen dates voor hadden, en wij ook niet. Een simpel rekensommetje lijkt me dat. Bovendien hááááten wij het hele 'zoek een date' gedoe: maar om nou als pottencomplot met z 'n tweeën te gaan: nah.
Jullie in pakken, en wij in sfeerverhogende galajurken; succes verzekerd.

(Herken je jezelf en je goede vriend in het bovenstaande signalement? Schroom dan niet en laat een berichtje achter! Ook mensen die mee willen naar het gala mogen zich melden. "Hoe meer zielen; hoe minder zielig", dacht ik zo. Dat is wel geen correct Nederlands, maar dat hoef je ook niet te spreken als je een decollete tot aan je navel hebt; dan spreken andere dingen wel voor je.)

6 reacties:

Anonymous kelta zei...

Ja ik wil nu dus alleen nog maar woest dansen en uitgaat!

Het wordt een goed jaar dit.

X Kelta

3:43 p.m.  
Anonymous Bauke zei...

Bij deze VERBIED ik jou een jurk aan te trekken met een decolletee (k*twoord) tot aan je navel. Ik VERBIED het je!!!

Je BROER!!!

7:43 p.m.  
Anonymous Bauke zei...

N.K.O.T.B.

Kom nou!

7:44 p.m.  
Anonymous Martha zei...

He Bauke-darling,

In de grote-broer-modus?

Martha

9:25 a.m.  
Anonymous Nynke zei...

Broers will be broers hè....jammer voor jou dat je er he-le-maal niks aan kunt doen ;)

11:13 a.m.  
Anonymous Bauke zei...

Dit is de grote-broer-modus, ja. Het flapte er gisteren zomaar uit. Kan er niks aan doen. Lijkt een beetje op die eerste keer dat Nynke werd nagekeken op straat door wellustige jongensogen op de Oosterdijk in Sneek, zo'n drie maanden geleden. (Zei ik drie maanden geleden? Ja, dat zei ik.)

7:23 p.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage