20 maart 2006

Het verjaardagscadeau dat ik kreeg van Willemijn

BAS WESTERWEEL IN EEN BAD MET BROCCOLI!!!111!!!! Dat is de capslocktoets meer dan waard! Willemijn, mijn hartelijke danken komen naar je toe en wel nu! Hoor je die vrachtwagen die daar de Guadeloupestraat binnen komt rijden? Die is gevuld met paaseitjes! Voor jou! Hoor je em al? Tuut-tuut-tuut! *Doet een slechte imitatie van een achteruit rijdende vrachtwagen*

7 reacties:

Anonymous Maeb zei...

Je moet mij eens zien in combinatie met een Argentijnse rib-eye. WRAAWHH!

9:40 p.m.  
Anonymous Martha zei...

... in bad?

:}

11:00 p.m.  
Anonymous Nienke zei...

whah die meneer heeft niet eens een bad dat mocht ie hopen. en ik ben dan wel niet jouw zusje (ook al ben ik lekker ouder dus eigenlijk zus lekker puh) maar wel je naamgenoot (bijna) en ik vind jou website ook van het juiste niveau om zo nu en dan eens bij te houden (en dat is dus een compliment he)(want ik besef me dat het niveau op jouw en maeb's website op enkele momenten zodanig kan zakken dat het vraagtekens gaat opwekken maar ja dat herken ik dan wel weer bij mezelf)(snap je t nog nee ik ook nie). eigenlijk wil ik gewoon zeggen dat mijn lach-traanklieren zich inmiddels al aardig ontwikkeld hebben.
adios amigos

11:18 p.m.  
Anonymous coert zei...

Ik moet zeggen dat je achteruitrijdendevrachtwagenimitatie (da's één woord, toch?) veel beteris dan mijn sjirpendekrekelsimitatie. Krie-kroe, krie-kroe. (Zie: lijkt nergens op.)

9:51 a.m.  
Anonymous Maeb zei...

Ik geen bad???? Ik ga vanmiddag snel iets op flickr zetten.

11:20 a.m.  
Anonymous Nienke zei...

da's toch geen bad

4:49 p.m.  
Anonymous willemijn zei...

de vrachtwagen werd hier in eerste instantie aangezien voor die van de postcodeloterij - zo groot was ie!
teleurstelling dus voor de massaal uitgelopen buurt toen gaston niet tevoorschijn kwam. gelukkig heb ik de meute kunnen kalmeren door iedereen een deel van de buit toe te zeggen. en gelukkig waren de eitjes heerlijk. namens de hele eilandenbuurt: hartelijk dank!

10:07 a.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage