23 april 2006

Go Elske, it's your birthday! Were gonna party like it's your birthday!

Tante Elske werd afgelopen 5 april 50 jaar (en nog immer de uitstraling van een jonge blom hoor). Hayte en ik konden niet op haar feestje komen en hadden haar dus een alternatief feestje voorgesteld. We zijn vandaag dus in Amsterdam bij Hayte geweest en hebben rondgelopen en in de Duitse boekwinkel omgehangen (ja Martha, die ene waar Siem naartoe wilde...ik weet nu waar' ie zit. De boekenwinkel dan hè). We hebben koffie gedronken en gekookt en gegeten en het was een ècht feestje. Elske had zelfs cadeautjes voor ons meegenomen...op haar eigen verjaardagsfeest. Ik hoor u denken: doe mij zo'n tante! En terecht menschen! Een feestje voor tante Elske geven is ook niet heel moeilijk, want die vindt het zowieso al allemaal heel gezellig. En gelijk heeft ze. Een situatie waarin veel gekletst kan worden is voor tante Elske al een feestje. En oh! Wij Schootstra-telgen KUNNEN dat! Bovendien werkt Elske op onze oude middelbare school, dus we konden ook lekker leraren bekletsen... Het was zò leuk dat we de andere tantes ook van harte uit willen nodigen om eens gebruik te maken van dit tante-arrangement. Compleet met diner op knusse Wallen-kamer. Sferische foto's zijn te vinden op flickr (voor moeders en tantes: op de foto rechts klikken!)

6 reacties:

Anonymous Gryts zei...

Er stuitert weer iemand driewerf het huis door: Een foto met daarop Hayte, de Hayte waar ik vroeger altijd verlegen naar keek, wat een lekker ding was/is dat... En Elske! De allerstoerste decaan die je maar kon hebben, met verhalen over drop in Duitsland en steevast 'de maggitron'! Whoehoe!

4:01 p.m.  
Anonymous Marije, trouwe fan en ex-bogermantsjik zei...

*blink* Is dé mevrouw Veldman die zelfs van een grammatica les duits nog iets leuks kan maken jouw tánte??? * driewerfhoezee*
*gaat dit even verwerken*

4:02 p.m.  
Anonymous Nynke zei...

Ik heb de leukste familie evah! EVAH!

4:03 p.m.  
Anonymous Jelte zei...

Ging iets mis met 't log, vandaar dat deze post nu als "nieuwste post" staat. Ook kun je het merken aan het tijdstip van de comments, want zo snel hebben ze nog nooit gereageerd.

4:05 p.m.  
Anonymous Marije, die ja zei...

*zucht* Mevrouw Veldhorst.... ( even een correctie die mezelf aangaat : Het is mevrouw veldHORST, mevrouw veldman geeft geschiedenis. )
Ik kan het gewoon nóg niet geloven dat dat jouw tante is! *vierwerfhoezee*
Ik geef je gelijk, je hebt echt de leukste familie van Nederland!! ( en de leukste blog )
*hoezee*

6:16 p.m.  
Anonymous Bauke zei...

Nee, mevrouw Veldman is iemand anders. Dit is Veldhorst. Ook Duits, maar geen rokjes en streepjeskousen en vlechtjes.

Bauke (de neef van...)

7:44 p.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage