10 april 2006

Oh 'Schoondochter gezocht' met je schapenpermanentjes!

Ik hou zo enorm van 'schoondochter gezocht', je hebt echt geen idee hoeveel. Ik zou het wel in een grafiek kunnen zetten, zodat je een indicatie krijgt van mijn liefde voor het programma. Of ik maak even een tabel met alle pluspunten van het programma. Zal ik dat doen? Ja? Misschien haal ik hiermee andere mensen over de streep om ook 'schoondochter gezocht' te gaan kijken...Klik op de tabel, punk!

4 reacties:

Anonymous Piet zei...

Ergens vorige week heb ik dat gezien. Want het was om de hoek opgenomen. Maar dat en vinden dat Flakkees niet op televisie mag. Dat. Dat kan niet genoeg reden zijn om niet te zappen.
Ik denk dat ik wel een klik voelde.

8:08 p.m.  
Anonymous Bauke zei...

Jaaaa, Imca Marina!
Een collega van mij heeft haar nog zien optreden voor de mariniers in, ik meen, 1964. De man is ook al best oud. Ze zoop als 20-jarig meisje die mariniers er he-le-maal onder. De tafel, wel te verstaan.
Sindsdien ben ik met terugwerkende kracht fan.

Bauke

8:20 p.m.  
Anonymous Marten zei...

Dit is zo waar. Ik zie het altijd alleen toevallig, maar ik hou het er nooit droog bij. En met 'het' bedoel ik 'mijn broek'.

Wanneer komt het precies? Dit moet ik voortaan met lippenstift in mijn agenda schrijven.

12:55 a.m.  
Anonymous Grietje zei...

Ik citeer J., de 'deelnemer' van vorige week:

'Ik laat zelfs het water nog aanbranden, hu hu!'

O PU-LIESE!

O, en die moeders die dan de uiteindelijke keuze maken. Want hun zonen zijn niet capabel, naar zij denken. 'Deze valt dus af. Want die vond je niet zo leuk he? Nee want die heeft kindjes. Kindjes vond je niet leuk he?' *Zoon schudt ietwat onnozel zijn hoofd, daarbij zijn gezicht afwendend*.

Nogmaals : O PU-LIESE!

8:20 a.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage