07 juni 2006

Dingen die je over Nicky Hofs kunt zeggen nu je weet dat hij twee kinderen heeft, zonder daarbij zijn voetbalcapaciteiten in twijfel te trekken:

  • Nicky slaapt in het zelfde bed als zijn kindjes: zo'n rood raceautobed wat Monica in 'Friends' had, doordat Phoebe niet goed op had gelet tijdens de bezorging van het bed.
  • Nicky Hofs en zijn kinderen slapen allemaal onder een dekbed van Feyenoord, in een pyjama van Feyenoord.
  • Nicky Hofs is op de buurt, volgens de buurtkinderen, de papa die de mooiste boomhutten maakt. Alleen vinden zij het jammer dat hij er zelf altijd in wil zitten en dan zijn boomhut verdedigt door met een supersoaker softijsjes uit kinderknuistjes te spuiten. Daar houden de kinderen niet zo van.
  • Als Nicky jarig is mag hij van zijn vrouw Francis altijd kiezen wat ze eten, meestal worden het frietjes en vissticks. Of naar de McDonalds voor een Happy Meal.
  • Als Nicky jarig krijgt hij van zijn Opa altijd een chocoladereep met daaromheen een briefje van 5 euro, met een elastiekje eromheen gebonden. "Niet in één keer opmaken, hè Nick", zegt zijn Opa dan.
  • Afgelopen jaar had hij met Sinterklaas zijn voetbalschoen gezet, en er chocoladevoetballetje ingekregen, met daarbij een klein gedichtje: Hier iets tofs, voor die dekselse jongen: Nicky Hofs.
  • Nicky Hofs is de enige papa die in het F-jes team van zijn zoon nog wel eens in kan vallen als er een tekort aan jongetjes is bij een wedstrijd.

Zo. Genoeg.

3 reacties:

Anonymous coert zei...

Ik begin nu langzamerhand toch de voetbalcapaciteiten van Nicky Hofs in twijfel te trekken.

Nicky spendeert die 5 euro voornamelijk aan zure matten in de kantine van Voetbalclub V.

Ps. "op de buurt", jij Fries!

10:00 a.m.  
Anonymous A. te A. zei...

Nicky is best goed maar Nynke is weer duidelijk beter!!!!1!!!!111!!!! Mwahahaha Die laatste vooral!!1!!!

3:23 p.m.  
Anonymous mis zei...

ik zou er bijna van gaan voetbal kijken :D

4:31 p.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage