30 juli 2006

Runnende gags

Het is dezer dagen trouwens geen pretje om met bejaarden te werken hoor. Zowieso: werken in een pand dat uit 1300nogwat stamt, waar de warmte in blijft hangen alsof het niks beters te doen heeft is kut maar bejaarden die zeuren over de warmte is nog kutter. Slogans als: "Pfffft tjee wat warm hé" en "Ik heb dus maar één long hè. Een." zijn inmiddels running gags, maar dan zonder de gag. Die runnen dus maar wat.
En er gaan dus mensen dood hè. Mevrouw D. bijvoorbeeld, waar men het wel van aan zagen komen, maar waar ik toch een beetje beteuterd over ben, omdat we nu niemand meer hebben die in haar honderd jaar oude nakie in de hal van het bejaardentehuis wil gaan staan om zo de aandacht van de verpleging te trekken, en door kermend 'zuster, zuster, zuster, zuster, zuster, zuster, zuster, zuster, zuster etc.' te jammeren. Dat waren toch de anekdotes waarmee ik scoorde over verjaardagspartijtjes. Blotebejaardenverhalen doen het gewoon goed zeg ik je. Ik hoop dat iemand het stokje van mevrouw D. overneemt, dat zou nobel zijn.

3 reacties:

Anonymous gepke zei...

zuster zuster. u ziet er goed uit hoor. u ziet er goed uit. u bent niet zo dik. zuster. u bent niet zo dik. die mevrouw op dat hoekje. die is dik. die is dik. u niet hoor zuster. u niet.


vrij geciteerd naar ... nou nou!

(deze zelfde meneer vertrouwde mij toe dat hij die reclame eens geprobeerd had van dat was met, naar ik meen ariel, in een sopje. je trekt het er uit en je was is schoon. proefondervindelijk heeft hij ondervonden dat dit dus niet waar is. NIET WAAR. ze foppen je waar je bij staat)

en nynke jij krijgt met je schets van mevrouw de w in eenzelfde outfit als koopmans toenertijd heus ook wel weer de lachers op je hand. ik weet zeker; dat komt voor de bakker, wat ik je b(r)(l)om.

1:13 p.m.  
Anonymous Nynke zei...

Zelfde bewoner, toen ik een Calippo-Cola aan het eten was: HAHAHAHAAA jaaaaaah lekker likken he meisje, oi oi oi, oi oi oi, dat is me wat zeg, hahahahaaa, je kunt zo de erotiek in ja hahahaa.

Ik: laat maar zitten, die calippo.

1:16 p.m.  
Anonymous gepke zei...

juist die.

maar ik vind hem erg betrouwbaar -zeker na het ariel onderzoek. dus. wellicht zou je bij dree in de porno industrie kunnen. zij denkt dat daar geld in zit.

vandaar die biologie studie natuurlijk ook.

1:35 p.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage