28 augustus 2006

Best news ever! EVAH!

Robbert gaat weg! He's mooooovin'! Hallelujah!
Even voor de mensen die niet geregeld in onze crib bivakkeren: Robbert is de parasiet die de derde verdieping bevuilt met smerige vaat, je eten opeet en die hels kabaal maakt als hij door zijn kamer banjert/ de plakkerige liefde bedrijft met zijn vriendin die bij ons in huis de bijnaam 'guernica' heeft.
Robbert is onfatsoenlijk, asociaal, luidruchtig en alles behalve een gezellige huisgenoot. En volgens de laatste berichten van onze huisbaas, Scrooge, inmiddels ook doorgedraait en psychisch aardig in de blubs zittende met drugs en dingen of whatevs. Want: hij gaat dus weg. Een bewijs dat er een God is, en dat Hij een speciaal plekje in zijn hart heeft voor de bewoners van de Doelenburch, aangezien hij hun droom waarmaakt.
Markje vertelde het en ik gaf haar een klapzoen. Het regende smarties op de gang en het gospelkoor in de meterkast zong plots 'Heal the world' (en zo vaak zingen die niet: ze zitten vaak in de meterkast te wachten totdat er iets euforisch gebeurt in huis en doden ondertussen de tijd met klaverjassen en het beborduren van hun gospeljurken).
Het feest gaat hier nog wel even door; ik verwacht nog een Kum Bah Jah My Lord van het koor en ik neem aan dat de huisgenoten nog wel wat siervuurwerk gaan afsteken (niet zoals bij de bruiloft van Maeb en S., want toen stond een oom bijna in de fik door onwillig vuurwerk...maar afijn; dat drukte de pret geenszins!) en ranja gaan drinken.
Wahoe! Kum Bah Jah!

4 reacties:

Anonymous Emily zei...

Dit is zeker een feestje waard!!

9:13 a.m.  
Anonymous Martha zei...

Maar ECHT. Er is een God!

En, ook leuk, Scrooge gaf zelf al aan dat hij de kamer waarschijnlijk chemisch zou moeten laten reinigen en daarna opknappen omdat de verhalen over Roberts schoonmaakcompetenties (of het gebrek daaraan) hem al ter ore waren gekomen.

HEERLIJK!!

9:30 a.m.  
Anonymous Bauke zei...

Het beste nieuws sinds de arrestatie van Marc Dutroux, naar mijn mening.
Gefeliciteerd!
Martha, jij ook gefeliciteerd.
Markje, Jos en die jongen wiens naam ik vergeet ook gefeliciteerd.

Mede namens Ot,
Bauke

10:15 a.m.  
Anonymous Martha zei...

Dank, Bauke, dank!

Ik moet bijna schuimbekken van euforie!!

M

10:42 a.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage