20 september 2006

Jan Smit, kies mij. *Laat tieten zien* (Dat met die tieten is louter amicaal bedoeld, niet pornografisch. Een soort nieuwe groet, voor Jan van mij.)

Vroeger, toen ik nog in de Tina de maadverband-tests spelde en de Spice Girls playbackte in naveltrui, toen moest ik niks hebben van Jantje Smit. Niks. Ik wendde mijn hoofd van de TV af als zijn tronie daar op verscheen. Het was plaatsvervangende schaamte, als in: Djiez, welke k*touders laten hun kleine hummel dit soort verwerpelijke liederen over ontbindende oma´s zingen. Ik vond het, werkelijk waar, kindermishandeling.
Een paar jaar later, zeg eens, 2003, was mijn mening over Jantje Smit inmiddels bijgedraaid tot klinkende standpunten als 'mwa' en 'tsja' en 'gotteeeeh ja, als hij dat nou persé wil'. Maar als ik eerlijk ben was dat mijn mening over veel dingen in de wereld, zoals 'Syb van de Kast', 'mensen die bloemkool eten' en 'mensen die meedoen aan Ter Land, ter Zee en in de Lucht'. U merkt het, consensus was my middle name en de eretitel 'poldermodel' sierde mij.
Inmiddels zijn we anno domini 2006 en WOOOOOW! Mijn mening over Jan Smit is minstens, minstens 360° gedraaid! Hij is zo ad-rem en gezellig, en zelfs tegen mensen die debiel zijn ofzo! En hij lacht altijd! En dat nieuwe liedje..dat is...dat is...ik zing het gewoon mee! Ik zing het gewoon mee, en ik schaam mij er to-taal niet voor! En toen Jan in het Jeugdjournaal zei dat hij een vriendin wilde, toen zag ik ineens een doel in mijn leven! (En wees eerlijk, het werd potjandrie wel eens tijd zeg.)
Dus hierbij mijn oproep:

Jan, als je dit leest,
Leven met jou lijkt mij een feest,
Ook al doe je Tros Muziekfeest op het Plein,
Als je begrijpt dat ik daar onder geen beding bij kan zijn,
(Want, bitch please, wat IS dat for cunting sake?
En ze herhalen het zovaak in de week!)

Maar weet dat ik verder niet van je zijde wijk,
En je bloezen strijk,
Kies me tot je vrouw,
Ik beloof je geen berouw.

5 reacties:

Anonymous Reinier zei...

Jan Smit kan hier natuurlijk met niets minder op antwoorden dan een volmondig 'Jaaaaa!'. Dat wordt trouwen! En Volendamse kinderen krijgen!! En Jan Keizer en Carola Smit als oom en tante accepteren!!! Jaaaaa!!!!

9:04 a.m.  
Anonymous Martha zei...

Tieten; goede move, daar is Jan van, heb ik overal gelezen!!

Succes!

Mogen A. te A. en ik de peetouders van jullie kinderen worden, ahtoe ahtoe ahtoeeeee!

10:31 a.m.  
Anonymous jan smit zei...

ik ook van jou

ik wil wel mee naar woorden en daden, denk ik, als ik dan niet over mijn oma moet zingen...

11:53 a.m.  
Anonymous RP zei...

Shit, jij kan schrijven.
En.
Kun je, als je toch met Jan bezig bent, wat doen aan die halven uit mijn voetbalteam. Die zijn nog meer verkikkerd op der Jan. En dan, qua camp, doen ze op weg naar verre uitwedstrijden BZN er nog dunnetjes bij.
Doe er wat aan. Nu u zijn deerne bent.
Ah toe.

2:53 p.m.  
Anonymous botte zei...

Het lijkt op de foto wel of die Jan Smit inderdaad tieten heeft...

11:43 a.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage