24 september 2006

Rode Zaterdag

Wouter Bos did Utrecht, en hell, ik werd er aan mijn pasgeknipte haren naartoe gesleept door mijn broer. Ik moest vrienden meenemen, en mijn fototoetstel, en als het even kon ook een versgebreid spandoek met daarop een pakkende Wouter-leus zonder lekker-kontje-gerelateerde uitingen. Okee, okee. Want als mijn broer zegt dat ik ergens moet zijn, dan ben ik daar. Ik ben redelijk beïnvloedbaar hoor.
Maar afijn, Sanne was er, ik was er, en Wouter natuurlijk. Hij deed het goed hoor, speechen en actievoerders met snorren aanhoren. (Actievoerders hebben per definitie een snor, dat is zo. Let maar eens op.) We kregen bij een standje een roos, een PvdA-condoom (voor socialistisch neuken), en klaprozenbloemzaad. We constateerden een duidelijk erotisch thema bij de PvdA. En toen wilden we eigenlijk wel met Wouter Bos op de foto, omdat dat leuk zou zijn voor onze weblogs. Het foto-idee werd helemaal glitterend mooi toen een collega van Hayte, Wouter Bas genaamd, vertelde dat hij onze foto dan wel wilde gebruiken voor op de PvdA-site, voor het onderdeel 'Op de foto met Wouter Bos...'. En aangezien Sanne en ik beide schaamteloze, commerciële hoeren zijn wilden we Wouter Bas wel klapzoenen geven vanwege dit voorstel. Maar oh, ik had als ontbijt een halve komkommer gehad en daarna niks meer, en het was inmiddels al klokke drie uur 's middags, dus toen het vét lang duurde voordat Wouter uitgekletst was met de besnorde actievoerders, meiden van halal en aanranderige bejaarde vrouwen dat ik eigenlijk niet meer aan Wouter, maar meer aan een turkse pizza van café België. Sanne deelde die drang. We gilden nog 'sorry sorry, volgende keer Wouter. Echt' en holden naar België. Waar de keuken dicht bleek, verdammt!
Maar, om hier nog even een sluitend verhaal van te maken: Wat Mem wilde weten: Wouter Bos bleek groter dan ik dacht, en aantrekkelijker ("You look bigger than you do on the telly, but I still definitely would. You wish. I do, actually."*). Mijn stem heeft hij hoor.

*Wie weet uit welke videoclip dit stukje komt, krijgt mijn PvdA-condoom. Nee, mijn PvdA-roos.

5 reacties:

Anonymous Wil ik niet zei...

Mjoesik van Madonna!

2:42 p.m.  
Anonymous coert zei...

Marketing technisch vind ik de pvda condoom toch een beetje ongelukkig; impliceert dat ze je gaan naaien. (You wish. I do actually. Zegt Wouter dan.)

4:15 p.m.  
Anonymous Jelte zei...

Ja, Music he... wist ik.

4:24 p.m.  
Anonymous sanne zei...

én hun kleur is rood en iedereen weet dat rood een erotische kleur is, eroodtisch hahah nou ja kei-hard de sociaalste.. hij ligt iig op mijn nachtkastje

7:16 p.m.  
Anonymous Johan zei...

Dat je het even weet:

Wouter Bos is:
- in Leeuwarden van 12.45 - 13.30 uur bij de Waag / Nieuwstad / markt
- in Sneek van 14.00 - 14.30 uur op het Schaapmarktplein
- in Drachten van 15.15 - 15.45 bij het Carillion
- in Heerenveen van 16.15 - 17.00 uur bij de oude Hoofdbrug te Heerenveen.

10:59 a.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage