11 december 2006

Dancing With Dames Zes

Dames 6 worstelt nu al een aantal weken op het basketballveld, en zoals men zegt: Luctor et Emergo. En dat is zo. Uiteindelijk komen we boven. Nu we alweer een aantal weken in elkanders gezelschap vertoeven vallen er steeds meer verschrikkelijk leuke dingen te vertellen over Dames 6!
Zo heeft D6 haar eerste oefenwedstrijd gespeeld, en wel tegen D5. Ons bij voorbaat al stevig in de underdog nestelend streden we enthousiast…maar gingen ten onder. Wél werd het eerste punt gescoord door D6 en werden er lekker veel persoonlijke fouten gemaakt. Fel zijn we dus wel.
We keken wel op van de aanvalstechnieken van D5. De guard riep om de haverklap hysterisch “DRIE!!! DRIE!!!! DRIE-HIE!!!” waarna alle andere speelsters frantic hun posities innamen; de dames van D6 aan de grond genageld achterlatend. Het bleek dus dat zij hun verschillende aanvalstechnieken genummerd hadden; iets waarvan wij nog nooit gehoord hadden.
Maar, enthousiast en leergierig als we zijn, hebben we deze tactiek overgenomen: We hebben onze dansjes genummerd! Je hebt er op het basketballveld wel niet veel aan, maar neem maar van mij aan dat het werkelijk hilarisch is als er midden op de dansvloer iemand ineens “EEN!!! EEEEEEEEEN!!!” gilt en D6 collectief een kont-sla-beweging begint te maken. Doordat we inmiddels al tien dansjes hebben kunt u ons tegenwoordig ook inhuren om uw bruiloft, begrafenis of bar-mitswa op te fleuren met een paar pikante dansmoves. Voor inlichtingen kunt u terecht bij Irene, die als guard de dansjes het beste weet te onthouden.
Wat valt er verder nog te melden? D6 integreert zich suf! Myrte bleef na het smoelenboekfeest zowaar tot half zeven in de kroeg hangen en Hanneke socialisede met mensen die ook het liefst inlopen op ‘Eye of the Tiger’.
En ook op het basketballveld worden we fanatiek! Een kleine greep uit de wapenfeiten: Marissa kan bijna kwartetten met haar persoonlijke fouten, maar ook de beste passjes op Mijke geeft. Mijke die breedlachend haar lay-upjes maakt, en Mieke die op het veld van hot naar her rent, waardoor, toen ondergetekende haar moest verdedigen, zij het gevoel kreeg dat Mieke Pac-man was en zij één van die slome monsters die Pac-man nooit echt te pakken kregen. Daniëlle liep al in heuse blessure op, maar was voor de dames van D5 al een serieuze sta-in-de-weg, net zoals Maeva, die zomaar TWEE vrije worpen erin mikte! Woeh! Bovendien gaat Lilian shirtjes regelen, dus binnenkort zijn we ook nog stylish verantwoord ook.
Binnenkort moet D6 al afscheid nemen van twee prominente chicks; Hanneke gaat naar Zweden en coach Sjoeler naar Brazilië. Dat is voor het team natuurlijk intens shittyfuck, maar afijn, wij slaan ons er doorheen. Ze komen wel weer terug, wat ik je brom!
Denk je, na al dit enthousiasme: “Die meiden wil ik wel eens in actie zien!” kom dan op vrijdag naar Olympus en aanschouw dit vrouwelijk schoon en hun uitmuntende skills! Hoor je ergens “DAMESSSSSSS SECHSSSSSSSS!!!!” dan weet je dat wij het zijn.

Dit artikel verschijnt binnenkort in het glossy magazine 'De Basketcase'

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage