14 december 2006

Wij hebben zo onze eigen Erin Brockovich.

Ons huis is verwikkeld in een helse bitchfight met de huisbaas, van de Pé genoemd. Van de Pé wil namelijk geld van ons voor schuifpuien (!!!!!!) die niet geïnstalleerd zijn en andere dingen die volgens van de Pé heel veel geld kosten, zoals dingen met milieu. En een inboedelverzekering waar wij niet om gevraagd hebben.
Maar wij zeggen: stik er maar in! Niets daarvan! Het gaat namelijk om een bedrag van 218 euro, en voor hetzelfde geld had ik nu ook in Londen kunnen zitten met iemand. Dus die financiële aap gaat de boom niet in.
Maar: van de Pé laat zich niet afschepen met een kort en bondig 'neen'. Neen. Die man bestookt ons met mailtjes waarvan je door het scrollen keiharde rsi krijgt en waarin hij ons in keurige bewoordingen "Show meeeeeee the moneeeeeeeeeey" zegt. Of waarin hij Martha afblaft en zegt dat ze haar werk niet goed doet, en daarom geen huisoudste meer mag zijn.
We moesten dus met grof geschut komen.
Incoming: Wouter, onze advocaat. (OMG we hebben een advocaat!!!!!)
Wouter is voor ons een soort Erin Brockovich, maar dan zonder de minirok. Wouter krijgt van ons dertien euro vijftig, en voor dat schamele bedrag sleept hij ons uit de put, omdat hij zegt dat alles goed komt, en onze huisbaas geen poot heeft om op te staan. En dat klinkt goed. En hij schrijft ook nog een brief naar van de Pé, met daarin zijn meestertitel in capslock, want daar is van de Pé gevoelig voor, denken wij.
Kortom: alles komt goed. Want Wouter zegt dat alles goed komt, en ik geloof mannen die iets van geld afweten altijd. Zo'n sucker ben ik wel.

6 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

je d's en t's zijn niet zo best de laatste tijd :(

10:25 p.m.  
Blogger Nynke zei...

Is afblaft met een d????

10:31 p.m.  
Blogger Martha zei...

MAAR Zo lang Wouter one ass has instead of two, he may wear ruitenbloezen; how many ever the fuck he wants.

In mijn opinie dan. Ik word altijd erg opgewekt van hem.

9:39 a.m.  
Anonymous Maeb zei...

Laten we het over Wouters hebben die huisbazen laten zweten.

Het zou heerlijk zijn als zij ook voor andere irriterende dingen brieven voor je schrijven bijvoorbeeld scooters die toeteren ook al kunnen ze makkelijk langs je op rijden.

9:42 a.m.  
Anonymous Max J. Molovich zei...

(...)

12:44 p.m.  
Anonymous matthijs zei...

Nynke,

Leuk stukje en leuke blog. Misschien zie ik je zo wel op de gang :)

Groetjes Matthijs

11:21 a.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage