14 maart 2007

Het genot dat het 'Casema Sjo- Kanaal' heet.

Op de TV die ik ooit van een bejaarde heb gekregen zijn de zenders door haar ingesteld, en zonder zo'n über-alleskunnende-afstandsbediening krijg ik die zenders niet meer anders. Die afstandsbediening heb ik niet, maar zolang ik alleen RTL5 en Tien niet heb, is er eigenlijk weinig reden om naar de Expert de hollen voor zo'n zapding.
Het allermooiste aan mijn nieuwe TV is het Casema Sjo Kanaal. Daarop laat Casema hun breed assortiment aan themakanalen zien. Elke paar weken heb ik een themakanaal op proef. Zo kan ik soms de hele dag naar de hoogtepunten uit 'Max en Catherine' kijken. En ik moet zeggen, als je echt geen zin hebt om te leren kun je dat best een middag volhouden. 'Cultura' is ook leuk, en 'Holland Doc' ook. En nu heb ik Nederland 4! De hele dag de Lama's en Katja vs. de rest! Woeh! Er wordt hier niet meer geleerd hoor!
Ik krijg er een beetje het Chandler en Joey 'Free Porn!' gevoel van. Want de afgelopen weken had ik het kinderkanaal en djiez, daar zat echt niemand op de wachten! Het ging de hele tijd over een multicolor slak en een multicolor vlinder. Gesitueerd op een groene, perfect symetrische heuvel. En de slak en de vlinder waren precies even groot. Nou, dat vind ik gewoon ongeloofwaardig. Daar ga ik niet de hele middag naar kijken, hoogstens een half uurtje om te kijken hoe het afloopt met de slak en de vlinder. En wat denk je: ze blijven gewoon de hele middag op de heuvel zitten! Ja! Het is dan misschien kindertevee, maar is een beetje suspense soms teveel gevraagd?
Nee, dan Katja vs. Paul de Leeuw.
Zolang Nedeland Vier op mijn Casema Sjo- Kanaal zit zult u hier niet veel van me horen.
(Tussen 'Sjo' en 'Kanaal' moet een streepje, want anders staat er 'sjokanaal' en dan klinkt het pas echt als 'Free Porn'

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage