21 maart 2007

Ik zou graag iets schrijven over hoe de Dutch Bloggies waren...

...maar ik moet een nota schrijven, en die moet morgen af zijn. Zodoende. Morgen Vrijdag meer.

12 reacties:

Anonymous Davide zei...

Oeh, da's k't zeg :|. Dus jij bent nu ook nog wakker :)?

1:03 a.m.  
Blogger Neeltje zei...

Ha Nynke, dank voor je chocoladeimpressie bij mijn Matthijs-blog. Ik zag het potdikkie helemaal voor me! Ha! Zeg, hoe kom jij eigenlijk zo populair? Ik wil ook wel zoveel aandacht voor mijn blog! Heb je tips?

10:22 a.m.  
Anonymous Rutger zei...

Ze schrijft gewoon leuk!

10:37 a.m.  
Blogger Neeltje zei...

Jamaar Rutger, ik schrijf ook leuk! Maar niemand interviewt mij over mijn blog en ik krijg ook maar maximaal drie reacties per post... boehoe!

Maarre Nynke, ik ben blij dat je op me hebt gereageerd, want nu heb ik er weer een leuke blog om te lezen bij. Alsof ik geen nuttige dingen moet doen enzo. Enfin, je kent het wel...

11:31 a.m.  
Anonymous jazzper zei...

beetje schaamteloos je eigen blog pluggen hier he ;)

Jij post ook al over meneer van Nieuwkerk... Wisten de dames ook dat hij een zoon heeft? ;)

2:14 p.m.  
Anonymous Thom zei...

is dat die nota, die dat flauwe lichtschijnsel over je gezicht werpt?

3:31 p.m.  
Anonymous jess zei...

Dat betekent dus dat je niet zo'n kek beeldje hebt mogen ontvangen, want anders had je heus wel een minuutje extra gevonden om te bloggen hierover. Je kijkt ook niet zo blij. En da's vast niet alleen van de nota.

3:30 p.m.  
Blogger Neeltje zei...

Ja, meneer Van Nieuwkerk heeft een zoon. En een vrouw. Je zou toch de vrouw van de meest begeerde man van Nederland zijn, zeg. Maar naar het schijnt heeft meneer Van Nieuwkerk ook een minnares, die naar het nog meer schijnt, onlangs bij hem aan tafel heeft gezeten in DWDD en naar het allerschijnst, stelde hij haar nogal impertinente vragen over haar seksleven. Dat zij dus met hem schijnde te hebben. Alleen... ik heb dat niet gezien! Weet iemand over wie het gaat misschien?

10:57 a.m.  
Blogger Neeltje zei...

Nynke, ik blijf je stalken, maar ik zag mijzelf in je linkenlijst terug, als 'Neeltje van Alias'! Dat klopt zeker, maar dat is al lang geleden. Heel lang. Ken ik jou daarvan? En ik zie nu ineens ook dat jij de Nynke uit Bottes linkenlijst bent. Ha! Ik ken Botte namelijk ook. Van mijn stage bij de radio. Goh. Zo zie je maar weer, de wereld is klein. Om maar een cliché van stal te halen.

10:59 a.m.  
Blogger Nynke zei...

Ik heb de 'zoon van' dinsdag nog een handje gegeven...niet bepaald een wereldschokkende ervaring hoor...

12:13 p.m.  
Blogger Nynke zei...

@Neeltje:
Daar ben je weer! Ik herkende je van Alias, maar ik ga er vanuit dat jij mij daar niet van kent. Ik ben in 2003 begonnen met TCS, maar er na een jaartje al mee gekapt. Wel ken ik door A5, waar ik jarenlang deel van uitmaakte, veel Aliassers van -neem ik aan- jouw generatie, zoals Frank en Jacco, Eva en Hanna.
Vandaar!

12:16 p.m.  
Blogger Neeltje zei...

Euh nee Nynke, ik ken jou niet van Alias en zelfs niet van A5. Tja, weet je, er komt een dag dat je je daarvan moet distantiëren. Niet zozeer omdat je de hoeveelheden drank niet meer aankan, maar omdat je steeds rolstoelwielen en infusen met je mee denkt te slepen bij dat soort gelegenheden. Met andere woorden: ik werd toch wel een beetje oud. Hou me nu dus voornamelijk bezig met klaverjassen en naar de Ekko gaan. Dat gaat nog best met een rollator. Enfin, wat ik dus wel eerlijk moet opbiechten in dit geval is dat zowel Frank, Jacco, Hanna áls Eva niet van mijn generatie zijn. Nee. Ik ben van een generatie daarvoor. Erg hè?

10:42 a.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage