25 juni 2007

Deze week, en deze week alleen: Liedjes die je bijna zou vergeten maar die je nog altijd aan het koprollen krijgen, waar dan ook.

Vandaag: Toni Braxton!!!!! Toni!!!! Toni is makkelijk mee te zingen, omdat haar toonhoogte echt voor iedereen bereikbaar is. En ze maakt van die hitsige liedjes, dat is ook niet verkeerd. 'You're makin' me high' heeft daar bovenop ook nog een videoclip die gemaakt lijkt te zijn van louter lange vingers en babypandaberen, vooral vanwege de grote speelkaarten waarmee de dames, Toni en haar vriendinnen -die telkens 'you tell him girl!' en 'I ain't no ho!' lijken te zeggen- aangeven hoe knap ze de jongen in de lift vinden. En! Die jongen die op een gegeven moment met zijn tieten trilt. Ik bedoel: meer heeft een arrenbieclip gewoon niet nodig. Meer heeft het leven sowieso niet nodig. Gewoon een gezellige jongeman die met zijn tietjes kan shaken. Woeh.

Morgen: een hitsige neger die in zijn eigen koelkast een moppie staat te zingen. Benieuwd? Ik wel!

1 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Dyn reaktie en myn nije weblogbericht krusten inoar! Ik wie krekt oan it skriuwen! Dus: nijijijs op www.bettybetty.web-log.nl! X Grietje

3:07 p.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage