19 juli 2007

Enerzijds/ Anderzijds

Binnenkort in uw boekhandel: Enerzijds/ Anderzijds, het literaire debuut van schrijversduo Kasper Soeters en Nynke de Jong.
Terwijl Nynke steeds verder wegzakt in de allesverzengende lethargie die 'relatie' heet, stort Kasper zich als single white male in het uitgaansleven en schudt hij zijn welgevormde billen op reggaeton.
Een boek over tegenstellingen, sleur, opwinding en dode hamsters.
Denk je dat dit boek over seks gaat, dan heb je pech gehad. Beide schrijvers kunnen namelijk niet over seks schrijven. Voor seks verwijzen we je door naar 'Ja/ Nee' van Renske de Greef en Jan Hoek.
Enerzijds/ Anderzijds gaat eigenlijk stiekem over wielrennen, met tal van leuke wielrenweetjes, zoals "Wim van Est viel vijftig meter diep. Zijn hart stond stil maar zijn Pontiac liep."
Dit boek is louter een schaamteloze poging van Soeters en De Jong om in de Avondetappe van Mart Smeets terecht te komen, zodat Mart kan zeggen: "Wij heffen het glas. Hoor ik daar al violen? En onder de klanken van Dalida heffen wij het glas en wens ik jullie, Kasper en Nynke, het aller, allerbeste."

Koop dat boek!!! Koooooop!!!

3 reacties:

Blogger Kasper zei...

Om vast een tipje van de sluier op te lichten: op pagina 51 geven wij een volledig overzicht van de wielrenners die náást Fausto Coppi in het bezit zijn of waren van een lichaamsdeelgerelateerde achternaam, om vervolgens in één ruk door te vertellen over de renner die de ritzege in de ronde van Zuid-Beijerland aan zich voorbij zag gaan door een overstekende dode hamster.

12:07 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Je bent nu net Oprah met het aansmeren van boeken.

P.s. vond het errug gezellig gisteren in het Vondelpark..:)xxOt

7:10 p.m.  
Anonymous Botte van Friesland zei...

Ik heb een ENORME mening over Mart! Lees er alles over in mijn Literaire Thriller 'Boven/Onder Kon Het Wel Eens Stil Worden'!

12:44 a.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage