03 augustus 2007

Ach ja, je weet toch, het curryworstverhaal.

Dit stukje gaat over pubers en seks, dus mijn meelezende tantes mogen even schaamtevol hun hoofd afwenden. Dank.

Seks, dat was vroeger iets van horen zeggen. Als twaalfjarige kon je alleen maar gissen naar wat het hele begrip inhield. Je had de Fancy, maar daar stonden eigenlijk alleen maar verhalen in over meisjes die curryworsten, viltstiften en bierflesjes bij zichzelf naar binnen hadden geduwd en nu niet wisten wat ze moesten doen. Ik dacht dan: dat meisje zit daar al knap lang mee. Want die brief heeft er vast wel een paar dagen over gedaan om bij Marjolein van 'Vrijen en Jij' terecht te komen. En misschien was Marjolein net een midweekje op vakantie, naar Sporthuiscentrum. En al die tijd zat dat meisje maar op haar slaapkamertje, met een curryworst in haar doos. En haar moeder maar op de deur bonzen en hysterisch huilen omdat ze dacht dat haar kind in een depressie was geschoten. Wat waarschijnlijk tegen die tijd ook wel zo was. Onprettig leek me dat, zeer onprettig.

Dingen over seks vroeg je sowieso natuurlijk niet aan je ouders. Het idee alleen al. Nee, dan liever aan de docente seksuele voorlichting. Bij ons was dat een mevrouw met kort haar en grote rieten oorbellen. Ze heette mevrouw Withaar, wat natuurlijk direct 'Schaamhaar' werd. Maar in de derde klas schaam je je voor alles, maar dan ook alles. Je schaamt je voor je ouders, voor je okselhaar,voor je bril en je danspasjes. Dus mooi niet dat je mevrouw Schaamhaar een vraag stelde.

Je kon maar het beste, als je ouders weg waren, naar het Casema Showkanaal kijken, omdat daar nog wel eens stukjes Filmnet voorbij wilden komen. Op een beeldschermpje met de grootte van een postzegel probeerde je twee zwoegende lijven te onderscheiden. Meestal kwam je er na drie kwartier turen achter dat je in plaats van Filmnet al de hele tijd een judowedstrijd op Eurosport zat te kijken. Het verschil was bijna niet te zien, daar op het showkanaal.

Maar nu! De jeugd van tegenwoordig kan op www.hoehetmoet.nl voor luttele euri allerhande filmpjes bekijken waarop men alles laat zien! Hoe onrechtvaardig! Die weten alles al! Zo hoort het niet! Niets geen onzeker gefriemel in broekjes in de bosjes naast zweterige bar- dancings, zoals dat vroeger ging. Geen jongen die zijn piemel nog in een appeltaart steekt, en meisjes blijven voortaan wel van de curryworsten af. En er zullen zéker geen meisjes meer een ippon op hun vriendje uitvoeren, omdat ze dat op Filmnet Eurosport hebben gezien.

Onrechtvaardig. Hmpfr.
:(

8 reacties:

Anonymous Botte van Friesland zei...

De jeugd van tegenwoordig heeft het makkelijker dan wij vroeger, zij dient getuchtigd te worden!

10:22 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

De curryworst...daar gingen bij ons op de middelbare school hele feuilletons over rond, haha!

4:54 p.m.  
Anonymous Robin zei...

Ah het stukje curryworst wat nog in haar vagina bleef zitten. Hm hm.

1:41 p.m.  
Anonymous Carice zei...

Hahahahaha! Wat een ontzettend leuk logje! Ik ga hier vaker langskomen. Lachen kan nooit kwaad.

5:31 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

hoe kan iemand met zon lelijk hoofd zo redelijk schrijven?? Een Gods wonder noem ik het.

Ik denk dat je het beter zou doen als je je trouwe lezers zou eren door die foto's van dat verschrikkelijke gezicht van je weg te halen. ...

10:48 a.m.  
Anonymous Jaap zei...

Heb dan in elk geval het lef je naam en e-mail er even bij te zetten, anoniem.

Loser.

4:33 p.m.  
Anonymous jazzper zei...

even zijn/haar IP uit je adminpanel halen nynke, kunnen we even traceren wie het is :)

lutser!

2:01 p.m.  
Blogger Martha zei...

Ik vind je een heet stuk kont.

10:24 p.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage