15 september 2007

Nalatigheid galore: we moeten het nog over Boer Zoekt Vrouw hebben!!!!elf!!!

Puntsgewijs dan maar.

  • Boer Frank is een beetje de kleine, dikke, Brabantse variant op Frank van Putten, het typetje van Koot & Bie.
  • Boer Frans lijkt een beetje op mijn huisgenoot J., alleen dan met het verkeerde accent. En als vriendin wil hij 'een pittig ding'. En als mijn huisgenoot J. dat ooit zou zeggen zou hij daar bij ons nóóit mee weg komen.
  • Boer Henk! Boer Henk! Ik tracht frantic vrijgezelle dertigers op te snorren die kunnen schrijven naar Boer Henk! Want omg Henk. Het is dat ik al gruwelijk bezet ben (nog altijd naar volle tevredenheid en gepaard gaande met hysterische verliefdheidsgevoelens, mocht het u interesseren) niet op kaal val, en niet op dertigers, en niet zo van de bloembollen ben, maar ánders! ANDERS! Dus: ben je eind twintig/ begin dertig, houd je van een rustige man met genoeg bloembollen om de Tweede Wereldoorlog mee te kunnen herbeleven? Schrijf Henk!
  • Ik was dus stante pede enorm fan van Agnes, de vrouwelijke boer waar alle mannen van Nederland voor in de pen mogen kruipen (postzegel = antwoord, zou de good old Popfoto zeggen). Maar nu ik bij haar profiel zie staan dat haar levensmotto luidt: 'Leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen' wil ik haar het liefst die Loesje- scheurkalender uit de eeltige handen slaan. Come ooooooooooooooooooooon! Agnes! Alleen vrouwen die winkelen bij Miss Etam zeggen dit soort dingen! En ik wéét dat jij niet zo bent!
  • Lezersoproep: wat vinden jullie tegenwoordig van Yvon Jaspers? Ik vind haar de laatste tijd een beetje hysterisch. En dat Brabantse accent wat ze zo nu en dan tevoorschijn tovert. Maar enfin, wat vindt u?

5 reacties:

Anonymous Aukje zei...

Boer Henk is inderdaad erg leuk! En boerin Agnes lijkt me een leuke spontane meid, die gaat vast veel reacties krijgen.
En dat accent van Yvon, ze komt nu eenmaal uit Brabant en dat accent komt vooral naar boven als ze bij Brabantse boeren is. Ik vind het wel grappig, maar ja, kom zelf ook uit Brabant ;)

7:46 a.m.  
Anonymous Jaap zei...

Yvon Jaspers begint al aardig op de door haar geïnterviewde boeren te lijken. Kort koppie, plat praten. God, I wish she'd never cut that hair...

8:44 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

en hebben we gezien hoe boer Frans de kleispetters uit Yvon's haar mocht plukken na de woeste rit op de Crossmotor?? nou?!! puur porno!!!

4:08 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

balen

2:49 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

sorry,balletjes

2:52 a.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage