07 september 2007

Wie 'Boer Trouwt Vrouw' niet heeft gezien, is hell yeah, een mooi avondje misgelopen!

Boer trouwt Vrouw was afgelopen zondag het lekkermakertje voor de nieuwe serie Boer zoekt Vrouw die vanaf zondag weer te zien is. In deze aflevering trouwde Pros, de sympathiek-verlegen boer uit Raalte met de hardnekkig wijkende haarlijn, met zijn grote liefde Jolanda; iemand uit Gouda met een lelijke stem.
Allereerst: de moeder van Jolanda. De moeder van Jolanda had echt een stem die leek op het geluid dat een spreeuw maakt als hij met zijn vleugels vast komt te zitten tussen de spaken van een fiets.
Dan Jolanda zelf: Bij alles wat Jolanda over hun relatie zei, keek ze Pros aan met een blik die ik voor het laatst heb gezien toen Caroline Tensen nog 'Het Spijt Me' presenteerde. En dan doel ik op haar 'ach wat fijn, het is toch nog goed gekomen' blik. Pros keek de gehele uitzending alsof hij zich verslikte in een kindersurpriseverrassing.
Het allermooiste van alles, allertijden: de leden van de motorclub van Jolanda, die eruit zagen als volbloed Hells Angels, vormde eerst voor de kerk een erehaag voor het bruidspaar, maar transformeerde tijdens de kerkdienst in een heuse evangelische praise- band. Er stond iemand met een gitaar, en de rest stond met de handen ten hemele gericht uitzinnig te zingen over Jezus die aan het kruis heeft gehangen. Ook bleek dat zij op de rug van hun motorjack allemaal een felgeel kruis hadden geborduurd. Beter wordt het toch niet, qua huwelijk etc? Later, tijdens het feest -met een traditionele top 100- band met onvervalste Jan Smit- krakers op het repertoire-, liep de gehele motorclub de polonaise.

Trouwens, Pros en Jolanda verwachten in januari een dochtertje. Ook dat weten we al. Ik tel de nachten en bijt mijn nagels stuk vanwege opgewondenheid over de nieuwe serie Boer Zoekt Vrouw.

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Grietje: En dat Jesus Christ-shirt van de bruid! Naaaaah! En haar praise-gedrag tijdens de dienst! Naaaah! Naaah!

11:48 a.m.  
Anonymous roosje zei...

had hij die kindersurptiseverrassing soms van jou gekregen? (zie je vorige log)

5:21 p.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage