14 januari 2008

Tips voor vriendjes met een vriendinnetje

Och, arme jongens. Jullie hebben waarschijnlijk het hele weekend naar de Friese staartklok zitten kijken, die de uren wegtikte. Tik tak. Tik tak. En al die tijd durfden jullie geen vin te veroeren omdat ik jullie nog geen duidelijk had verschaft omtrent het hebben van een vriendin, en hoe je dan te gedragen. Ik hoop niet dat jullie van pure frustratie/ verveling de badmat hebben opgegeten, want hier zijn ze dan. De tips. Nu nog allemaal op zoek naar een leuke vriendin, en dan kan er bekant weinig meer misgaan.

Tips:
  1. Laat geen scheet op een romantisch moment. Dus niet in bed. Of innig gearmd. Of tijdens een huwelijksaanzoek. Wij vrouwen snappen heus wel dat we jullie niet kunnen verbieden nóóit meer een scheet te laten, maar het moment mogen jullie wel zorgvuldig uitkiezen. Vrouwen van Nederland: bedenk dat wanneer een man zijn scheten op moet houden hij altijd een beetje blauw aanloopt en zeurt over krampjes. En een man die zeurt over krampjes is nog véél erger dan een man die er zo nu en dan eentje laat waaien.
  2. Gebruik geen dagcrème. In de oertijd hadden mannen ook geen dagcrème nodig. Toen hadden mannen alleen bizons nodig, om op te jagen. En een steen waar je vuur mee kon maken. Verder was de oerman een uiterst tevreden man, ook zonder dagcrème.
  3. Kook. Koken doet het altijd goed. Dat schreef ik al eens eerder, in dat ene stukje over versiertechnieken, ergens in augustus 2007.
  4. Gun een vrouw haar meidenseries. Je kunt je heel veel ruzies besparen door op maandagavond gewoon even een fikse wandeltocht met de hond te maken, want door onder 'Grey's Anatomy' theatraal met je oogballen te rollen haal je je alleen maar de woede van je vriendin op de hals, en krijg je 's avonds geen seks.
  5. Mocht je gaan samenwonen, zeur dan niet teveel over de frutseltjes die je vriendin in jullie huis wil zetten. Vrouwen hebben namelijk frutsels nodig. Lampenkapjes. Fotolijstjes. Waxinelichtjes. En vooral: kussentjes op de bank. Het is helemaal niet nuttig, dat weten wij ook wel, maar je hebt tenminste iets af te stoffen. En dat is weer heel handig voor wanneer je eigenlijk moet studeren, maar liever iets huishoudelijks doet.
  6. Je mag over poep praten, mits je hier enthousiast over kunt vertellen.
  7. Je mag over je exen praten, mits je hier louter zónder enthousiasme over kunt vertellen.
  8. Je ex is ook altijd dikker dan je huidige vriendin.
  9. Altijd!
  10. Als je ergens balsamico- azijn overheen gooit, ziet het er al gauw heel culinair uit. En zo'n flesje is echt niet duur. Tip: werkt niet bij macaroni.

Wederom meegeschreven? Mooi! Opmerkingen graag bij de comments, behalve als ze van die ene freak zijn die een aantal dagen geleden reageerde, en die op zijn eigen weblog alleen maar over vingers-in-kutjes verhaalde, en ook nog eens dacht dat ik daar op zat te wachten. Dat zat ik dus niet.

5 reacties:

Anonymous MPVN-Front zei...

ik wil meer posts! het is zo stil hier sinds je een vriendlief hebt :(

6:17 p.m.  
Anonymous Maeb zei...

Lieve Nynke,

Ik gebruik 24h Hydraterende Balsem voor de gevoelige huid van L'Oréal.

Ben ik nu een metroseksueel?

4:45 p.m.  
Anonymous Jazzper zei...

het is hier niet alleen stiller, maar het is ook nog zielig voor die jongen dat zijn hele prive leven en mannieer van gedrag op straat ligt ;)

5:39 p.m.  
Anonymous Jaap zei...

Laat B. maar schuiven. Hij is immers groot en sterk.

1:42 p.m.  
Anonymous B. zei...

Ik wil met klem benadrukken dat ik géén dagcrème gebruik! 't Idee...

6:31 p.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage