16 mei 2008

Going to the chapel, gonna get etc. etc.

Ik hoorde ooit van een bruiloft waarop de gasten een hartige taart mee moesten nemen naar de receptie. Een soort American Party- wedding. Er werd bij die bruiloft ook aan de gasten gevraagd of ze na afloop mee wilden helpen met opruimen. Gelukkig kreeg iedereen de drank in plastic bekertjes, dus dat ruimde lekker makkelijk op.
Het was waarschijnlijk de bruiloft van mensen die heel graag seks wilden, en daarom maar op een achternamiddag in het huwelijk traden, en daarna een glamoureusloos feest gaven met Euroshopper-borrelnoten, om daarna als de wiedeweerga de gasten de deur uit te jagen om tenslotte éindelijk seks te hebben in de bezemkast van de bar- dancing waar het feest gehouden werd.
En dan zie je maar weer waar té enthousiast geloven in de Here toe leidt: een sneue, cheap-ass, naar Finkenbrau-bier stinkende bruiloft, met een bruidsjurk gemaakt van oude vitrage.
Maar dan mag je wél seksen. En dan zal dat wel weer enorm tegenvallen hè.

Gelukkig was ik woensdag op een bruiloft zonder hartige taarten. Het was een bruiloft met een prachtige bruidegom en een zo mogelijk nog mooiere bruid. Het was een bruiloft met een Ambtenaar van de Burgerlijke Stand die grapjes van Herman Finkers vertelde, met bellenblaas, met ouders in prachtige pakjes, met een Bigband en een Band die godzijdank 'Blame it on the Boogie' speelde.

De bruiloft van Broer 1 en Schoonzus 1 was de leukste bruiloft ooit. Mede door het dansen van mijn oom H., die iedereen eruit danste. En door het liedje van mijn ooms en tantes.
Maar vooral doordat het bruidspaar zo'n leuk stel is.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage