04 juli 2008

Leuke en minder leuke dingen op de vrijdag:

Leuke dingen:

  • Schoonzus A., van Broer 2, is jarig! Hoera!
  • Koop vandaag de Viva of houd Viva.nl in de gaten om te zien wat mijn goede nieuws is...
  • Ik heb nog altijd vakantie en vul mijn dagen met spideren op de computeren (ik hoop dat jullie allemaal denken dat ik een grap maak).

Minder leuke dingen:

  • Gister hebben B. en ik de laatste twee afleveringen van het derde seizoen van Lost gekeken, en onze Lost- leverancier kan ons niet meteen seizoen vier geven. En laat de cliffhanger van seizoen drie nou net bloedstollend en uit-de-slaap-houdend zijn. Wie helpt?
  • B. is net naar Italië vertrokken, om een week te gaan fietsen met zijn vrienden uit L. Ik slaap dus 8 nachtjes alleen in een groot bed. Als ik het zo opschrijf lijkt het een leuk iets, maar zo voel ik dat niet, hoor.

Binnenkort meer, véél meer!

5 reacties:

Anonymous Swan zei...

Swan to the rescue! Op deze vage site kun je alle series die je je maar kunt bedenken bekijken. Including Lost. Weliswaar met een Japanse ondertitel, maar dat zal je als diehard-fan niet bommen denk ik: http://www.fanpop.com/

1:18 p.m.  
Anonymous Pascal zei...

Gewoon Lost van internet downloaden. In nieuwsgroepen wel te vinden.

1:36 p.m.  
Anonymous Kim zei...

Hee Nynke! Via de Viva site hier terechtgekomen, begonnen met lezen en niet meer gestopt! Nou ja.. nu dan wel natuurlijk, maar wilde even zeggen dat ik vind dat je leuke stukjes schrijft die ontzettend lekker weglezen! Van mij mag jij de nieuwe blogger worden, succes!

2:07 p.m.  
Anonymous sophie zei...

Lost kan je kijken via www.sidereel.com SPANNEND HE?!
en jij op de viva-site! gefeliciteerd. geniet van je vakantie! en volgende x koop ik wel een kaartje voordat het uitverkocht is en ga ik ook weer mee swingen :) x

9:52 a.m.  
Anonymous Ell zei...

Ennuh, niet genieten van het mooie weer?

12:25 p.m.  

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage